Keress rá:

Páginas

Őszi TAG - videó

Ennek a TAG-nek a kitöltésére Olcsi kért fel, köszönöm szépen. :) Szeretném kihívni Dalmát (Csipkelány), Szilvát (SzilvaleSzilvuple) és Vikit (Viktoriastyle / Oh my brush), illetve ha van kedvetek, örülnék, ha kommentben Ti is leírnátok, mit szerettek az őszben.

Továbbra is várom azokat a kérdéseket, amikre választ szeretnétek kapni a következő Ti kérdeztétek videóban. :) További szép vasárnapot!


Mi van a táskámban? - videó

Mostanában szívesen ülök le videózni, és legutóbb írta valaki (köszönöm az ötletet!), hogy nem szeretnék-e készíteni egy táskás bejegyzést. Ezeket a posztokat / videókat én is mindig szívesen nézem, és bár a blog kezdetekor volt már ilyen téma a terítéken nálam, úgy gondoltam, hátha akad köztetek, aki nem sajnál 12 percet megnézni, miket is cipelek magammal minden nap.


A Ti táskátokban mi lapul? Mi az, ami nélkül sehová sem mentek? Miről látnátok szívesen videót tőlem?

Outfit - Szanazug 2.

Nem tudom, mikor lesz megint outfit bejegyzés, ezeket a képeket is Petra készítette még a közös szanazugi nyaralásunk alatt, itt meg sehogy se akar összejönni pár kép elkattintása. Nem nyafogni akarok, csak szívesen mutatnék Nektek szetteket, ha több lehetőségem lenne rá. Na mindegy, majd lesz valahogy. :)

Gimiben, a rocker korszakomban csak feketében jártam. Utána elkezdtem színesedni, viszont ez a szín (igen, tudom, hogy elvileg a fekete nem szín) továbbra is nagyon  közel áll hozzám, rám nyugtató hatással van és mostanában megint szívesen nyúlok egy-egy fekete darab után vásárláskor. Így lett ez a szett majdnem teljesen fekete. Lehet, hogy a cipő nem "passzol" hozzá, viszont szerintem egy kis csavart hoz az egészbe az apró, gyermeteg kis cseresznyemintájával. Sosem hittem volna, hogy ennyire rákattanok a nyakláncokra, de ezt a darabot olyan sokszor hordtam a nyáron, hogy magamon is meglepődtem. Mielőtt a leggings kérdés felmerülne, szeretném tisztázni, hogy bár hátulról nem láttok, de a fenekemet takarja a felsőm. Ez egy nyári összeállítás, egy kardigánnal kibővítve még most is viselem és fogom is ősszel.


A folytatásért kattintsatok tovább:


Shopaholic

Rendhagyó shopaholic bejegyzés a mostani, ugyanis több, mint a felét könyvek teszik ki. Persze akad egy-két szépségápolási termék is, Maybelline Fit me! alapozó, Faith in Nature teafás sampon és egy kalap is hazajött velem a Primarkból. Ha érdekel Titeket a többi, akkor a videóban megnézhettek mindent.


Ti milyen könyveket vettetek mostanában?

Catrice Eyebrow Lifter ceruza teszt

Eredetileg az Essence hasonló termékére pályáztam, de aztán mégis csak a Catrice pultjánál kötöttem ki, ez a márka valahogy közelebb áll hozzám. A szemöldököm alá szerettem volna egy highlight színt, amit esetleg a belső szemzugokban is használhatok, és bár vannak kifogásaim a termék ellen, mégis összességében jól választottam.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Életem apró pillanatai # 18.

Biztos sok kép ismerős lesz azoknak, akik követnek Instagramon, de gondoltam összegyűjtöm a javát itt is egy csokorban. Ha szeretnétek, akkor citromhabblog néven találtok meg.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Outfit - Szanazug

Az otthon eltöltött 4 napból két és felet a barátnőimmel töltöttem, Szanazugban egy motelben "nyaraltunk". Egy éve nem láttuk egymást, úgyhogy volt mit megbeszélni, de így is maradt idő arra, hogy Petra készítsen rólam pár képet, két sorozatnyi outfit fotót sikerült ellőnünk, amit innen is nagyon köszönök. :)

Ezt az overallt 2-3 éve rendeltem Asos-ról, de fesztiválon kívül nem viseltem, mert nem éreztem magam komfortosan benne. Mostanra viszont kényelmesen elférek benne, így ezen a nyáron hordtam is, nekem nagyon tetszik, hogy ennyire színes és bohókás. A hátizsákot nemrég vettem magamnak, Petra szerint iskolába is készülhetnék vele. :) A hajamat is Ő fonta be és igazgatta közben, bár könnyű fonatokat én is szoktam készíteni magamnak, sosem néznek ki ilyen jól.



A folytatásért kattintsatok tovább:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...