Keress rá:

Páginas

Shopaholic

Rendhagyó shopaholic bejegyzés a mostani, ugyanis több, mint a felét könyvek teszik ki. Persze akad egy-két szépségápolási termék is, Maybelline Fit me! alapozó, Faith in Nature teafás sampon és egy kalap is hazajött velem a Primarkból. Ha érdekel Titeket a többi, akkor a videóban megnézhettek mindent.


Ti milyen könyveket vettetek mostanában?

5 hozzászólás:

Apolka

Legyenek könyves videók, én nagyon örülnék neki.=) A Trónok harcát IMÁDNI fogod, nekem szerelem második látásra/olvasásra, de azóta is intenzíven tart.=) (És buzgón terjesztem a baráti körömben=D) A Szerelmünk lapjait szeretném én is elolvasni, mert a film tetszett, pedig alapvetően az ilyesmi filmek nem szoktak.

Névtelen

En orulnek a konyves posztoknak is ( huha, mennyi konyvet cipeltel ki magaddal :)! De a szemelyesebb hangvetelu poszt is johetne. Mit csinalsz most, milyen a munkahelyed, kik a lakotarsaid, hogyan talaltal szobat magadnak kint( hallottam,h Nemeto-ban nagyon nehez lakast berelni). Tetszik a statement nyaklancod. De nekem vmiert nem megy az orrkarikahoz :( Nekem ugy tunik,hogy meg nem talaltad meg a sajat stilusod. Lehetseges? A szemoldokod ha kicsivel kevesbe hangsulyosabb lenne, akkor elonyosebb lenne, jobban allna. Sorry!
Mia

citromhab

Apolka - biztos vagyok benne, hogy a Trónok harcát csak szeretni tudom majd. :D Én sem szeretem a romantikus filmeket különösebben, de ehhez régi emlékek kötnek és gondoltam, egy jó lesz ez a könyv arra, hogy először olvassak német regényt. :)

Mia - Ugye? Nem kis meló volt kihozni őket. :D Szeretnék hamarosan újabb Ti kérdeztétek videót készíteni, ehhez majd még gyűjtöm a kérdéseiteket, a tieidet is felírtam most. :) Tudom, hogy a szemöldököm sokaknak nem tetszik, mert túl erős, de én pont ezért szeretem most. :) A stílusomat nem tudnám behatárolni, nagyon szeretem a kissé fura párosításokat, ezért nálam az orrkarika mellé simán elférne egy kiskosztüm is, szóval a nyaklánc nem sok vizet zavar. :D Persze ízlések és pofonok, szeretem, ha elmondjátok a véleményeteket akkor is, ha valamivel nem értetek egyet. :)

Unknown

Szerintem is legyenek könyves videóid, bár én minden általad megosztott videódat szeretem, már csak a nyugtató hangod miatt is. :) Néha mosogatás, vagy kislányom etetése közben is hallgatlak. Kár ,hogy nem laksz közelebb hozzám, ( én München mellett élek ) el tudnálak képzelni jóbarátnőmnek. A szemöldököd meg úgy jó, ahogy van! ! Üdv Markt Schwabenből. Ancsa

citromhab

Ancsa - Jaj,hát ez nagyon kedves. :) Olyan fura, mikor azt írjátok, hogy szeretitek a hangom, mert én többnyire túl mélynek és komornak hallom. Tényleg nem a szomszédban laksz. :D Minden jót Nektek!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...