Keress rá:

Páginas

Shopaholic - Glamour napok

A Glamour napok már otthon is lezajlott, én pedig itt egy héttel korábban túlestem a vásárláson, de csak a napokban volt időm felvenni róla a videót, addig szépen kerülgettem és pakolgattam a szatyrokat, ami egyfelől rossz, mert sok termékre kíváncsi voltam már nagyon (van, amivel nem is bírtam várni :) ), másfelől viszont jó, mert mikor kipakoltam a zacskókból, az újdonság varázslatos örömét éreztem. :D Készítettem videót is, de a tovább után a képes beszámolót is végiggörgethetitek. A bejegyzésben amúgy nem csak Glamour napi szerzemények vannak, mert azóta már voltam egy kisebb drogériás túrán is.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Kreatív Kedd Tavasz

Nem meglepő, hogy az egyik áprilisi Kreatív Kedd témájának a tavaszt választottuk. Nekem erről az évszakról mindig a lila orgonák, a rózsaszín tulipánok és a zölden rügyező fák jutnak eszembe, ezeket a színeket igyekeztem visszaadni a sminkben is. A sminkről pár szó: ha azt mondom, nem vagyok elégedett, akkor nem mondok újat :D, ezek a színek valahogy nem igazán passzolnak hozzám szerintem, bár a rózsaszín a zöld csillámos tusvonallal nagyon megtetszett. A színes szemöldökkel még mindig úgy vagyok, hogy nagyon szívesen viselném a mindennapi életben is, mert tetszik magamon, de még nem volt bátorságom hozzá... A színeket felerősítettem, mert a vaku rengeteget "kiszívott" belőlük, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez jót tett a végeredménynek.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Napi outfit

Nagyon sokáig kevés ruhám volt, és most sincs túl sok, de mégis elértem azt a mennyiséget, amikor nem kell csak azért mosnom, hogy legyen mit felvennem. Viszont a testem változásokon megy keresztül, remélhetőleg még fog is, de ez olyan következményekkel is jár, ami eszembe se jutott, még pedig az eddig hordott és szeretett ruhadarabjaim kezdenek naggyá válni. Persze ez nagyon jó, de borzasztó fura megfigyelni ezeket a változásokat magamon, és kedvenc ruhákról elkönyvelni, hogy már nem sokáig viselhetem őket. Ilyen ez a szoknya és a pulóver is, bár ez utóbbinak eleve oversized szerű a szabása, legalábbis szerintem. Mindenképpen szerettem volna megmutatni még őket, mert nekem nagyon tetszik ez a szoknya - pulóver kombináció, bár biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik találnak benne kifogásolnivalót. A képekhez kivételesen hozzányúltam egy kicsit, de csak a színek mélységén és a fényeken állítottam, így még valósághűbbek lettek a képek.



A folytatásért kattintsatok tovább:

Ti kérdeztétek 1.

Sok emailt kapok azzal kapcsolatban, hogy érzem magam Németországban, hogyan kell elindulni, mit kell elintézni, ha valaki au-pair szeretne lenni, ezért arra gondoltam, videóban válaszolok Nektek. Még februárban írtam egy posztot, ahol a kommentekben kérdezhettetek akármit, ezekre válaszoltam most, illetve a legfontosabbakat összefoglaltam a videó elején pár mondatban. Ha esetleg kíváncsiak vagytok még valamire, akkor nyugodtan kérdezhettek az ask.fm-en is, ha pedig összegyűlik annyi kérdés, akkor készítek még egy videót. Kivételesen nem írok szöveget, akit érdekel a téma, úgyis végignézi ezt a 20percet.


Aden folyékony ajakrúzs és Terracotta Baked pirosító teszt

Rengeteg beauty blogon lehetett már olvasni az Aden termékekről, pont ezért nem is voltam benne biztos, hogy érdemes nekem is szánnom rájuk egy-egy bejegyzést, de mivel bizonyos termékek a kedvenceimmé váltak, ezért ezeket mindenképpen megtisztelem egy poszttal. Az első a folyékony ajakrúzs, amiről szinte csak pozitív véleményeket olvastam. Tényleg nagyon erős a maga mezőnyében, én is megszerettem, de azért akad hibája is. Nekem a 20-as számmal ellátott darab van meg.

A folytatásért kattintsatok tovább:



Kreatív Kedd Parfümök

Az előző KK-ból ismét kimaradtam, és majdnem a mostani sem jött össze, tegnap este 1,5 órás sminkelés után már csak pár vakus képet tudtam készíteni, mielőtt lemerült a fényképezőgépem. A legbosszantóbb az egészben, hogy bár a műszempillával ismét bénáztam, maga a szemsmink tetszett, ami azért nagy szó, mert tisztában vagyok a saját hiányosságaimmal sminkelés ügyileg, de ez most elég jól sikerült. A lilát valamiért nem igazán szeretem, de a Lancome Trésor Midnight Rose parfüméből indultam ki, amit pont a napokban vettem meg magamnak, és ehhez az illathoz csak a lila szín ugrott be (nem véletlen, az üveg is lila). A parfümhöz egy karakter képe körvonalazódott a fejemben, aki határozott, öntudatos, tisztában van a saját szépségével és reggeli kádfürdőzés után a selyemköntösében ül le sminkelni. Maga a téma amúgy nagyon izgalmas, először a La Prairie Midnight Rain parfüm üvegéből kiindulva akartam ügyködni, aztán az is eszembe jutott, hogy az egyik kedvenc férfiillatomhoz kreálom meg A TÖKÉLETES FÉRFIT, de a borosta készítésénél elakadtam. Szóval elnézést a kevés és nem túl jó képekért, annak is örülök, hogy kettőt sikerült kiválasztanom a bejegyzéshez.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Shopaholic - videó

Nagyjából két hónap alatt vásároltam össze azokat, amiket most megmutatok Nektek, árat már nem nagyon tudok, amire emlékeztem, azt a videóban elmondtam, de nem hiszem, hogy különösebben hasznos lenne feltüntetnem őket. A videóban itt-ott hülyeségeket beszélek, a sminkecsetet simán sminkszivacsnak nevezem, nem voltam a legkoncentráltabb. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...