Keress rá:

Páginas

Film: Nézz az égre!


Az egyik legkedvesebb színésznőm Penélope Cruz és Charlize Theron-t is kedvelem, szóval mikor a Mit is nézzek? keresgélés közben rátaláltam erre a filmre, nem volt kérdéses, hogy ideális választás.

Ha érdekel a folytatás, kattints tovább:

Könyv: Annemarie Selinko: Désirée

Mivel mostanában nem olvasok semmi olyat, amiről érdemes lenne írnom a blogon, arra gondoltam, most egy gyerekkori kedvenc könyvemet mutatom be Nektek. Nem tudom, miért, de általános iskolás koromban nagyon szerettem Napóleont és a francia korabeli történelmet, és a romantikára is fogható voltam, ezért is volt rám akkora hatással ez a könyv. Évente egyszer-kétszer biztosan újraolvastam, és ez nincs másképpen még most sem.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Film: A másik Boleyn lány


Kezdeném azzal, hogy nagyon szeretem a kosztümös filmeket, és az angol uralkodókról szóló művek mindig is különösen kedvesek voltak nekem. Natalie Portman gyönyörű és tehetséges színésznő, így úgy kezdtem bele a filmbe, mint valami habosbabos tortába, de sajnos ez nálam a piskóta szintet ütötte meg csak.

Ha érdekel a folytatás, kattints tovább:

Urban Decay Preen Shadow box swatch

Nagyon régóta szerettem volna már kipróbálni ezt a márkát, ódákat zengenek a minőségéről, gyönyörű és igényes a csomagolás és ami szintén nagy pirospont, hogy nem végeznek kísérleteket állatokon, illetve vegán termékeik is vannak (azt nem tudom, az összes vegán e). Edittől sikerült megrendelnem ezt a palettát, nem tudok róla, hogy nálunk bárhol is beszerezhető lenne. És akkor egy kis reklám is, Edit nagyon készséges és barátságos volt, a kapcsolattartás gördülékenyen ment, a csomag hamar megérkezett, a csomagolás atombiztos, vastagon be volt bugyolálva bubiszacsiba a drágaságom. Nem tudom, mit írhatnék még, nézzétek meg a kínálatát és bizalommal forduljatok hozzá. :)


Ha érdekel a folytatás, kattints tovább:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...